Harald Dols

Managing Senior Tax Lawyer with EJP Accountants | Adviseurs

Cijfers zijn meer dan getallen. Ze vertellen een verhaal. Over de prestaties van jouw organisatie. De groeikansen die er zijn. En de richting die je het best kunt inslaan. EJP zoomt altijd in op jouw verhaal. Dat maakt ons meer dan een accountant of fiscalist. Het maakt ons een waardevolle en betrouwbare partner.

Over Harald....
"Ik houd van uitdagingen bij mijn klanten. Of deze zich nu op internationaal of lokaal niveau afspelen, een fusie of juist een bedrijfsopvolging betreffen. Ik bijt me er altijd volledig in vast!"

Harald is een ondernemende fiscalist met oog voor de ondernemer én de onderneming. Hij brengt daarbij 10 jaar ervaring als fiscalist en 16 jaar ervaring als ondernemer met zich mee. Een ideale combinatie als fiscale sparringpartner. Zijn expertise ligt bij advisering van familiebedrijven en start-ups. Naast zijn werk bij EJP is Harald lid van diverse ondernemersclubs en zet hij zich in als ambassadeur van stichtingen zoals The New Entrepreneur en Laat Ze Maar Lachen.

Ask a question to Harald

As Ligo member you can ask any lawyer at Ligo a question directly. They will give you a call within 1 or 2 business days to answer your question. Super easy and fast!

Word member en stel je vraag

Info

Specialism:
Aandeelhouders, Engels, Financieel, Fiscaal / Belasting, Onderneming, Online
Function:
fiscalist
Experience:
13 year
Starters rate:
I apply special starters rates