Frank Penders

Advocaat / Partner with Gimbrère International Advocaten

Frank houdt zich als advocaat al ruim 8 jaar bezig met arbeids- en ondernemingskwesties. Ook heeft hij de afgelopen jaren gewerkt als curator in faillissementen en weet daarom de juridische valkuilen voor ondernemers als geen ander te herkennen. Met een praktische en persoonlijke aanpak weet hij ondernemers te behoeden voor die valkuilen. Uw juridische zorgen worden uit handen genomen zodat u kunt doen waar u goed in bent; ondernemen.

Ook rekent hij het arbeidsrecht tot zijn specialisme. Hij staat zowel werknemers als werkgevers bij onder meer op het gebied van ontslag, arbeidsconflicten, reorganisaties en arbeidsvoorwaarden. Hij beschikt inmiddels over een ruime proceservaring.

Frank is samen met Claudie Gimbrère de uitdaging aangegaan om de vestiging van Gimbrère International Advocaten in Amsterdam uit te breiden (http://www.gimbrere.nl/amsterdam).

Ask a question to Frank

As Ligo member you can ask any lawyer at Ligo a question directly. They will give you a call within 1 or 2 business days to answer your question. Super easy and fast!

Word member en stel je vraag

Info

Specialism:
Aandeelhouders, Arbeid, Faillissement, Onderneming
Function:
advocaat
Experience:
11 year
Starters rate:
I apply special starters rates